Skip links

Adopta o clasa – un program de responsabilitate sociala initiat de Asociatia InspirAction

Evolutia personala este un proces continuu. Incepe in copilarie si dureaza toata viata. Din acest motiv,  cel mai important este  sa sustinem copiii inca de la o varsta frageda, astfel incat aspiratiile, visele si planurile pe care le au sa nu se risipeasca in realitatea vietii de zi cu zi.

InspirAction este o organizatie care isi aduce contributia ca tinerii sa devina adulti autonomi, cu o viata implinita si relatii armonioase cu persoanele din jur. Totodata, este o comunitate in care s-au adunat profesionisiti din domenii diverse care doresc sa isi aduca contributia pentru o lume mai buna. Prin intermediul programelor lansate pentru tineri, acestia reusesc sa creasca nivelul de incredere in ei si contribuie la o mai buna stare de bine a acestora.

Prin intermediul acestor programe, tinerii sunt sustinuti si devin adulti constienti de puterea lor creatoare, ajungand astfel sa isi indeplineasca obiectivele mult mai usor.

Asociatia InspirAction sustine copiii si tinerii de pretutindeni sa isi dezvolte adevaratul lor potential si sa castige increderea ca pot sa isi indeplineasca visele.

 

Cititi mai multe pe bucurestiivechisinoi.ro.

Utilizăm cookie-uri pentru optimizarea interacțiunii dvs. cu website-ul >> Detalii