Skip links

Termeni și condiții

 1. Despre website și utilizarea sa

Website-ul disponibil la domeniul www.inspiraction.ro, inclusiv orice sub-pagină, va fi denumit în continuare “website-ul Inspiraction” sau “website-ul”.

Website-ul www.inspiraction.ro este proprietatea Asociației Inspiraction, persoană juridică română, autorizată să funcționeze prin sentința civilă nr. 3084 din 16/05/2019, pronunțată de Judecătoria Mehedinți – Secția Contencios Administrativ în dosarul nr. 4061/225/2019, cod fiscal 41317961, cu sediul social în Str. Cicero Nr. 113, Et. P, Bl. S12A, Sc. 2, Ap. 2, Drobeta-Turnu Severin, Jud. Mehedinți, denumită în continuare „Inspiraction”.

Prezentul website pune la dispoziția vizitatorilor informații cu privire la beneficiarii și activitatea Inspiraction, la programele și la campaniile derulate Asociația Inspiraction.

Website-ul conține știri, articole și alte materiale despre proiectele desfășurate de Asociația Inspiraction pentru dezvoltarea emoțională și mentală a copiilor și adolescenților, despre impactul și rezultatele acestora.

Prin intermediul website-ului, utilizatorii pot efectua donații pentru copiii beneficiari ai proiectelor derulate de Asociația Inspiraction.

Prin accesarea sau folosirea website-ului Asociația Inspiraction, în orice mod, inclusiv simpla vizitare a acestui website, dumneavoastră acceptați fără limitări, restricții sau excluderi, termenii și condițiile de utilizare stabilite.

Supunem atenției dumneavoastră și faptul că informațiile conținute în Termeni și Condiții, trebuie să fie citite prin raportare și la alte documente disponibile pe website-ul Asociația Inspiraction, care tratează aspecte punctuale, precum Politica de confidențialitate.

 1. Drepturile de proprietate intelectuală asupra website-ului

Asociația Inspiraction este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui website, inclusiv, dar fără a se limita la: articole, texte, fotografii, ilustrații, muzică, clipuri audio și video, mărci comerciale, modele, grafică.

Conținutul acestui website nu poate fi reprodus, distribuit sau publicat sub nici o formă sau prin orice mijloace, fără acordul prealabil scris al Asociației Inspiraction. Nu aveți dreptul să modificați, să vindeți, să distribuiți sau să creați lucrări derivate pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest website, în orice mod, fără aprobarea scrisă prealabilă din partea Asociația Inspiraction, care poate fi obținută trimițând o solicitare la adresa de email: contact@inspiraction.ro Aceste reguli se aplică tuturor utilizatorilor website-ului Asociația Inspiraction, garantând în aceste condiții, un drept neexclusiv, netransferabil și limitat de accesare și utilizare a website-ului Asociația Inspiraction.

Asociația Inspiraction își rezervă dreptul de a modifica condițiile de utilizare și celelalte reguli care apar pe website. Orice modificare va fi adusă la cunoștința utilizatorilor prin publicarea pe website. Continuarea utilizării website-ului sau a oricărui material oferit prin intermediul acestuia constituie acceptul dumneavoastră privind aceste modificări.

III. Materiale furnizate și reguli de utilizare a acestora

Sunteți de acord să vă asigurați că toate materialele pe care le trimiteți sau le încărcați pe acest website sunt legale, decente și veridice, respectă toate legile și reglementările, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale noastre sau ale unei terțe părți, nu sunt defăimătoare, înșelătoare sau în alt mod inacceptabil și fără erori sau viruși. Sunteți și rămâneți în orice moment singurul responsabil pentru materialele furnizate de dvs. Sunteți de acord să nu utilizați acest website pentru a publica informații sau date personale referitoare la o terță parte.

Utilizând acest website, sunteți de acord:

 • să oferiți informații cu acuratețe, actuale și complete;
 • să nu copiați, multiplicați, distribuiți, arhivați sau păstrați, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, materialele și informațiile existente pe acest website, fără acordul scris al Asociației Inspiraction;
 • să nu deranjați alți utilizatori ai website-ului sau ai unor website-uri afiliate sau de legătură;
 • să nu încărcați, publicați sau să transmiteți în oricare alt mod prin intermediul website-ului viruși sau alte fișiere disruptive sau distructive;
 • să nu întrerupeți sau să interferați cu securitatea website-ului sau să cauzați pagube în orice alt mod acesteia, sau materialelor, resurselor sistemului, parolelor sau rețelelor conectate sau accesibile prin intermediul website-ului sau al altor website-uri afiliate sau legate.
 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal procesate prin intermediul acestui website constituie o prioritate pentru noi.

Prin intermediul website-ului Asociației Inspiraction sunt colectate date cu caracter personal ale utilizatorilor care furnizează voluntar aceste informații, prin intermediul procedurii de înregistrare pe website, prin completarea formularelor online de donații sau înscriere ca voluntar, prin abonarea la newslettere sau prin aplicarea la posturile disponibile in secțiunea Cariere.

Atunci când este necesar, vă vom solicita informații care vă identifică personal sau care ne oferă posibilitatea de a vă contacta. Aceste informații sunt utilizate pentru alcătuirea unor statistici generale și observarea celor mai vizitate pagini. În cazul în care ați făcut o donație către organizația noastră vom stoca datele furnizate de dumneavoastră și, cu acordul dumneavoastră, le vom folosi pentru a vă notifica despre activitatea Asociației Inspiraction.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul general privind protecția datelor” sau „GDPR”), Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a GDPR și legislația națională aplicabilă.

Detaliile privind prelucrarea de către Asociația Inspiraction a datelor cu caracter personal, drepturile de care dispuneți în raport cu modul de prelucrare a datelor de către noi, modalitatea de exercitare a drepturilor dumneavoastră reglementate prin Regulamentul UE 2016/649, precum și alte informații relevante cu privire la acest aspect sunt disponibile în Politica de confidențialitate a Asociației Inspiraction. Prin livrarea oricăror date personale pe acest website, sunteți de acord că aceste date vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Politicii noastre de confidențialitate.

Asociația Inspiraction se obligă să nu facă publice datele cu caracter personal pe care le furnizați prin intermediul website-ului Inspiraction și să nu le divulge unei părți terțe, dacă aceasta nu se află printre partenerii agreați, decât în condițiile impuse de lege.

Folosim datele dumneavoastră personale în următoarele scopuri:

 • pentru a ne asigura că website-ul nostru este util;
 • pentru a ne ajuta să îmbunătățim website-ul conform cererilor dumneavoastră;
 • pentru a vă putea trimite informațiile pe care le-ați solicitat și a vă ține la curent cu activitățile desfășurate de Inspiraction;
 • pentru a vă trimite corespondența din partea copilului, pe lângă informațiile despre activitatea Inspiraction, dacă ați ales să sprijiniți un copil în cadrul proiectelor desfășurate de Inspiraction.

În calitate de utilizator, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității parolei asociate accesului în contul dumneavoastră de utilizator. De asemenea, sunteți responsabil pentru informațiile care sunt făcute publice din contul dumneavoastră. Inspiraction nu își asumă responsabilitatea față de consecințele ce pot să apară ca urmare a accesării neautorizate a contului dumneavoastră de către terțe persoane.

Inspiraction nu-și asumă responsabilitatea pentru situațiile în care vă publicați adresa sau orice date cu caracter personal din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

Acceptați să nu divulgați parola unui alt utilizator și să nu utilizați parola unui alt utilizator, pentru propria protecție și pentru validitatea informațiilor transmise.

 1. Donațiile online (plata prin card) efectuate prin intermediul website-ului.

Prin intermediul website-ului www.inspiraction.ro puteți efectua donații pentru copiii beneficiari ai programelor derulate de Inspiraction.

Prin crearea unui cont și/sau completarea dumneavoastră oricărui formular de pe website, dumneavoastră consimțiți să vă înregistrăm în baza noastră de date.

Procesarea donațiilor efectuate online, cu cardul, se face de procesatorii de plăți EuPlătesc și Stripe, de pe o pagină securizată. Dacă aveți întrebări legate de plata online, vă rugăm să ne contactați pe adresa contact@inspiraction.ro

Întreaga responsabilitate privind procesarea donațiilor online revine procesatorilor de plăți EuPlătesc / Stripe. și băncilor/instituțiilor financiare emitente ale cardurilor utilizate de dumneavoastră.

 1. Recrutarea prin intermediul website-ului.

Dacă aplicați pentru o poziție la Inspiraction anunțată în secțiunea Cariere de pe acest website, CV-ul sau alte informații pe care ni le furnizați vor fi utilizate exclusiv în scopul recrutării.

VII. Limitele răspunderii Inspiraction.

Website-ul poate conține legături către website-uri web și resurse care nu sunt proprietatea Inspiraction.

Inspiraction nu are niciun control asupra acestor website-uri web și a resurselor publicate pe acestea și, prin urmare, nu va fi răspunzătoare pentru disponibilitatea acestor website-uri web, nici pentru conținutul, publicitatea, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin aceste website-uri web. Inspiraction nu este răspunzătoare pentru pagubele survenite, eventualele efecte negative asupra utilizatorului sau alte daune morale și patrimoniale cauzate sau legate de orice conținut, publicitate, servicii, software, informații sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor website-uri web. Inspiraction nu este răspunzătoare pentru funcționalitatea sau performanțele, de exemplu, a software-ului descărcat de pe aceste website-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar prin aceste website-uri sau prin utilizarea acestor website-uri web. Accesând website-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării website-urilor indicate și acceptați termenii și condițiile enunțate mai sus.

Utilizăm cookie-uri pentru optimizarea interacțiunii dvs. cu website-ul >> Detalii