Dupa aceste lectii, am realizat ca trebuie sa ma dedic lucrurilor importante pentru mine. Am inceput sa acord mai mult timp scolii si studiului. De acum incolo intentionez sa nu renunt la primul greu. Am avut ocazia sa invat ceva nou, sa aplic si sa ma descopar pe mine.

Vlad G.

clasa a V-a, Colegiul National Grigore Moisil

Programul IChoose m-a ajutat sa fiu mai calm, am realizat ca eram agresiv fara sa vreau. Acum lucrez la a fi mai bland, mai cuminte, mai intelegator.

Gabriel A.

clasa a V-a, Colegiul National Grigore Moisil

IChoose m-a facut sa ma simt mult mai bine cu mine.

In urma lui am descoperit ca imi place sa citesc, iar acum citesc mai mult, sunt mai atenta la scoala si mi-am propus sa invat mai mult.

Andreea I.

clasa a V-a, Colegiul National Elena Cuza

Mie mi-a placut colaborarea cu colegii si povestirea trairilor fiecaruia dintre noi. Eu mi-am inteles mai bine sentimentele si am putut sa ma gandesc mai mult la sentimentele altora. Imi doresc sa am mai multa incredere in mine. Sper ca de acum sa ma port mai frumos cu colegii si sa nu ma mai enervez.

Ioan T.

clasa a VII-a, Colegiul National Grigore Moisil

Mi-a placut ca am am avut ocazia de a ne exterioriza sentimentele si am inteles mai multe despre prietenii mei. Am aflat ca nu te poti ridica deasupra limitarilor carecterului tau. Am inceput sa lucrez la iertarea persoanelor care mi-au gresit. Intentionez sa am mai multa stima de sine si sa nu mai las rautatile oamenilor sa ma afecteze.

Elena I.

clasa a VII-a, Colegiul National Grigore Moisil

Din aceste intalniri eu am invatat sa gandesc inainte sa vorbesc, inainte vorbeam fara sa gandesc si deranjam pe altii. Pe vitor intentionez sa fiu mai sincer, ma bucur ca am participat la aceste intalniri.

Catalin T.

clasa a IX-a, Liceul Teoretic Eugen Lovinescu

Personal, din IChoose am constienzat ca pentru a imbunatati relatiile cu ceilalti, trebuie ca mai intai sa o imbunatatesc pe cea cu mine.

Magda E.

clasa a IX-a, Liceul Teoretic Eugen Lovinescu

Mie mi-a placut ca am descoperit lucruri despre mine, mi-am facut o lista de “imbunatatiri” a propriei persoane, precum si faptul ca am interactionat mai bine cu colegii. Acum lucrez la schimbarea in bine a relatiilor mele.

Robert D.

clasa a X-a, Liceul Teoretic Eugen Lovinescu

In urma acestui proiect am inteles ca iertarea si stima de sine au o importanta uriasa in viata noastra si ne ajuta sa fim mai senini. Mi-au placut enorm orele petrecute impreuna, a fost o experienta inedita si diferita si imi doresc sa ne revedem!

Andrei D.

clasa a XI-a, Colegiul National Elena Cuza

TU CONTEZI! Un imperativ rostit hotarat, pentru a te imbarbata, a gasi forta, curajul sa realizezi ceva important, sa mergi mai departe, sa epatezi, sa arati ca esti superior…evident lista poate continua si pare interminabila, caci fiecare dintre noi avem destine, teluri, perspective de viata atat de diferite, iar reteta succesului fericirii interioare poate fi construita pas cu pas, asemenea unui puzzle, doar daca, cel dintai pe lista de prioritati esti TU! Ei bine, am fost foarte incantata si eu si elevii mei, de clasa a X a, adolescenti dornici sa-si deschida sufletul, in timpul unei ore cu totul speciala, propusa si sustinuta sub forma unui workshop extrem de incitant, de catre Simona Ileana Paraschiv. Simona a inceput interactiunea prin prezentarea temei ” Imaginea de sine”, reusind de a lungul a 50 de minute sa creeze o comunicare continua, fireasca, mentinand interesul viu pentru dialog si primind mai apoi un feedback pe masura implicarii. A pus la bataie cele mai interesante ingrediente, precum experienta personala, chestionare deosebit de atent intocmite, jocuri menite sa-i provoace pe adolescentii mei sa vorbeasca deschis despre ei insisi. Finalul workshopului a avut ca rezultat dorinta elevilor mei de a participa mai des la astfel de activitati, deci, de a se revedea cu Simona in cadrul unei noi sesiuni! Subscriu 🙂

Caterina German

Profesor diriginte, clasa a X a B, Colegiul National Elena Cuza, Bucuresti

Meniu